Getac

Getac Technology Corporation, een belangrijke dochteronderneming van de MiTAC-Synnex Business Group (38 miljard dollar jaarlijkse omzet in 2018), werd in 1989 opgericht als een joint venture met GE Aerospace voor de levering van elektronische defensieproducten. Getacs zakelijke dekking omvat; robuuste notebooks, robuuste tablet-pc's en mobiele video-oplossingen voor militaire, openbare veiligheid, nutsvoorzieningen, productie, transport, automobiel- en logistieke klanten. Getac's sterke R&D-capaciteiten stellen het bedrijf in staat om een hoog niveau van op maat gemaakte engineering- en hardware-software-integratieoplossingen te bieden die alle aspecten omvatten.

eu.getac.com
www.getac.com

Getac stelt nieuwe norm voor volledig robuuste computerprestaties met volgende generatie B360 laptops

Getac - Getac heeft vandaag haar nieuwe generatie volledig robuuste B360 en B360 Pro laptops aangekondigd, die uitzonderlijke connectiviteit, betrouwbaarheid en computerprestaties leveren aan professionals die werkzaam zijn in veeleisende omgevingen.


Slimme elektriciteitsnetten helpen Europa bij energiebesparing

Getac - Volgens het EU-actieplan Digitalisering van het energiesysteem heeft Europa tot het jaar 2030 ongeveer € 584 miljard nodig voor het moderniseren van haar elektriciteitsnet, zodat de energiesector optimaal kan functioneren en prioriteit kan geven aan het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Er zal € 400 miljard in het distributienet geïnvesteerd moeten worden en € 170 miljard in digitalisering inclusief slimme elektriciteitsnetten.


Krachtige laptopprestaties met de veelzijdigheid van een robuuste tablet

Getac - Getac heeft vandaag de lancering aangekondigd van de nieuwe generatie F110, een krachtige en toch uitermate draagbare, volledig robuuste tablet voor mobiele professionals in de productie-, automobiel-, defensie-, openbare veiligheids-, nuts-, en transport- & logistieksector. Net als zijn populaire voorganger, kunnen gebruikers van de nieuwe generatie F110 met deze tablet effectief werken in een breed scala van uitdagende omgevingen.


Nieuwe generatie volledig robuuste K120-tablet

Getac - Getac heeft vandaag de lancering aangekondigd van de nieuwe volledig robuuste K120- tablet, geschikt voor mobiele professionals die op het terrein werkzaam zijn in uitdagende sectoren, zoals openbare veiligheid, productie, nutsbedrijven, defensie, transport, natuurlijke hulpbronnen en de olie- en gasindustrie.


Getac focust op Industrie 4.0 en lanceert een virtuele show

Getac - Getac, een van de marktleiders op het gebied van robuuste mobiele computeroplossingen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de nieuwe "Getac Manufacturing Virtual Exhibition", een digitaal platform waar de nieuwste robuuste technologieën en geïntegreerde oplossingen voor de productie-industrie vertoond worden.


Geïntegreerde LiFi-technologie voor de robuuste mobiele computermarkt

Getac - Getac, een leider in robuuste computeroplossingen, heeft aangekondigd dat het voor het eerst geïntegreerde LiFi technologie, aangedreven door pureLiFi, op de robuuste markt brengt. Klanten in een breed scala van professionele sectoren zullen binnenkort kunnen profiteren van de voordelen van een volledig robuuste betrouwbaarheid en innovatieve LiFi-connectiviteit in een enkel apparaat.


Explosieveilige mobiele devices

Productivity.be - Bring Your Own Device mag in heel wat bedrijven dan al een gangbare praktijk geworden zijn, in zones met explosiegevaar ontsnappen ook mobiele telefoons en tablets niet aan de strenge ATEX richtlijnen. Dit overzicht toont een greep uit het aanbod van intrinsiek veilige toestellen. (updated)


Mobiele prestaties voor professionals in uitdagende omgevingen

Getac - Getac heeft vandaag de lancering aangekondigd van de nieuwe generatie UX10, een krachtige, volledig robuuste tablet die is gebouwd om te gedijen in uitdagende sectoren, zoals openbare veiligheid, nutsbedrijven, natuurlijke hulpbronnen en de verwerkende industrie. De belangrijkste kenmerken zijn een 10e generatie Intel Quad-core i5- of i7-processor en PCIe NVMe SSD-opslagtechnologie voor tot zes keer hogere snelheden dan SATA SSD.


Nieuwe ‘Fully rugged’ tablet

Getac - Getac heeft vandaag de lancering aangekondigd van de nieuwe robuuste UX10 tablet. Professionals die dagelijks in uitdagende omgevingen werken kunnen vertrouwen op de krachtige prestaties van dit nieuwe lichtgewicht.


Newsletter

Agenda

15/06: Materials + Eurofinish + Surface, Koningshof, Veldhoven (Nl)

27/06 - 30/06: Automatica, München (D)

18/09 - 23/09: EMO, Hannover (D)

20/09 - 21/09: Kunststoffen, Brabanthallen 's-Hertogenbosch (Nl)

15/04/24 - 19/04/24: Wire/Tube, Düsseldorf (D)

08/10/25 - 15/10/25: K, Düsseldorf (D)