Krachtige laptopprestaties met de veelzijdigheid van een robuuste tablet

Getac heeft vandaag de lancering aangekondigd van de nieuwe generatie F110, een krachtige en toch uitermate draagbare, volledig robuuste tablet voor mobiele professionals in de productie-, automobiel-, defensie-, openbare veiligheids-, nuts-, en transport- & logistieksector. Net als zijn populaire voorganger, kunnen gebruikers van de nieuwe generatie F110 met deze tablet effectief werken in een breed scala van uitdagende omgevingen.

Een quad-core 11e generatie Intel Core i5/i7 processor (codenaam "Tiger Lake") biedt buitengewone prestaties en laat de gebruiker moeiteloos multitasken, terwijl de ge´ntegreerde Intel Iris Xe Graphics zorgt voor een rijke visuele ervaring in alle omstandigheden. Een groot aantal connectiviteitsopties, waaronder WLAN Wi-Fi 6 (voor 3x hogere datasnelheden in vergelijking tot vorige versies), Bluetooth 5.2 en WWAN 4G LTE/GPS, maakt snelle gegevensoverdracht en communicatie mogelijk vanaf elke locatie, cruciaal voor modern veldwerk. Het apparaat beschikt over een 40 Gb/s-verbinding voor uitgebreide end-to-end oplossingsmogelijkheden dankzij de toevoeging van een ge´ntegreerde ThunderboltTM 4-poort.

De F110 is daarnaast voorzien van een verbeterd 11,6-inch LumiBond 2.0-touchscreen met een helderheid tot 1000 nits. Dit zorgt voor een hogere lichtintensiteit en een betere contrastverhouding in vergelijking met andere volledig robuuste tablets die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Bovendien is dit touchscreen uiterst duurzaam en biedt het een uitstekende leesbaarheid onder alle omstandigheden, zelfs bij fel zonlicht.

Toonaangevende robuuste eigenschappen

Net als alle andere Getac-apparaten is de nieuwe F110 vanaf de basis robuust gebouwd om in moeilijke omstandigheden op het terrein te kunnen functioneren. De MIL-STD-810H- en MIL-STD-461G-certificeringen zorgen voor uitzonderlijke betrouwbaarheid. De F110 is bovendien de enige tablet in zijn categorie met een IP66-classificatie - in vergelijking met IP65-classificatie van de vorige generatie. Dit betekent dat hij volledige bescherming biedt tegen het binnendringen van stof en water uit krachtige stralen. De valbestendigheid tot 1,8 m (6 voet) tijdens gebruik - tegenover 1,2 m (4 voet) bij de vorige generatie - en een temperatuurbereik van -29░C tot +63░C (-20░F tot 145░F) zorgen voor nog meer gemoedsrust.

Verbeterd ontwerp en speciale accessoires voor een nˇg betere gebruikerservaring

Naast de verbeterde technische specificaties heeft de nieuwe generatie F110 tal van ontwerpverbeteringen om de gebruikerservaring verder te optimaliseren. Enkele hoogtepunten zijn een nieuw ontworpen dubbel hot-swappable batterijsysteem voor het snel verwisselen van de batterij zonder het toestel uit te hoeven schakelen, een verplaatste SIM-kaartsleuf (aan de achterkant i.p.v. de zijkant) voor betere toegankelijkheid, een camerashutter voor extra privacy, en een door de gebruiker verwijderbare SSD.

Een volledige reeks compatibele accessoires is tevens beschikbaar, waaronder een gloednieuw afneembaar toetsenbord met achtergrondverlichting, 88 full-size toetsen en een ge´ntegreerd touchpad voor laptop-achtige bediening bij het uitvoeren van data-intensieve taken. Overige beschikbare accessoires zijn een schouderriem, een draaibare handriem met kickstand, een verstevigd handvat en veilige docks voor gebruik op kantoor of in een voertuig.

Gestroomlijnde werkzaamheden voor diverse situaties

De nieuwe F110 maakt deel uit van Getac Select. Hiermee worden vooraf geconfigureerde robuuste apparaten, software, accessoires en professionele diensten gecombineerd met complete oplossingen die de operationele efficiŰntie in verschillende branches en werkplekscenario's stroomlijnen.

Transport & Logistiek ľ magazijnwerkzaamheden

EfficiŰnte magazijnoperaties vereisen vorkheftruckbestuurders die te allen tijde veilig en doeltreffend kunnen werken. Daarvoor hebben ze veelzijdige apparaten nodig waarmee ze in het magazijn kunnen rondrijden, producten kunnen identificeren, scannen en zo snel mogelijk transporteren. De F110 kan met een beveiligd dock op de vorkheftruck worden gemonteerd voor extra gebruiksgemak, terwijl producten gemakkelijk op afstand kunnen worden gescand met een optionele barcodelezer. Belangrijke gegevens kunnen vervolgens worden overgedragen met behulp van de ingebouwde connectiviteitsopties van de F110. De Driving Safety Utility1 van Getac vergrendelt de UI en het scherm van het apparaat wanneer de vorkheftruck in beweging is, waardoor ongelukken worden voorkomen en de veiligheid van de werknemers wordt verbeterd.

"De populariteit van robuuste tablets is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid, dankzij de winnende combinatie van functionaliteit, veelzijdigheid en gebruiksgemak," zegt Rick Hwang, President van de Rugged and Video Solutions Business Group bij Getac. "Met de lancering van de nieuwe generatie F110 hebben we sinds de tweede helft van 2020 een volledige vernieuwing van onze top-tabletseries voltooid, namelijk de 10" UX10, de 11" F110 en de 12" K120. Hierdoor hebben klanten uit alle verticale markten nu een uitgebreide keuze aan toonaangevende robuuste oplossingen die voldoen aan hun individuele behoeften."

Nieuwsbericht van Getac, 28/06/2021


Feel free to share

Agenda

17/05 - 20/05: Global Industrie, Paris Nord-Villepinte

17/05 - 20/05: Measurement World, Paris Nord-Villepinte

18/05 - 20/05: Indumation.be, Kortrijk Xpo

30/05 - 02/06: Hannover Messe

31/05 - 02/06: LogiMAT, Stuttgart (D)

08/06 - 09/06: Vision, Robotics & Motion, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

21/06 - 24/06: METAV, Messe DŘsseldorf

21/06 - 24/06: Automatica, MŘnchen (D)

22/08 - 26/08: ACHEMA, Frankfurt am Main

30/08 - 02/09: TechniShow, Jaarbeurs Utrecht

13/09 - 17/09: AMB, Messe Stuttgart (D)

21/09 - 22/09: Design to Manufacturing (D2M), Kortrijk Xpo

27/09 - 30/09: Micronora, Besanšon (F)