Nieuwe ‘Fully rugged’ tablet

Getac heeft vandaag de lancering aangekondigd van de nieuwe robuuste UX10 tablet. Professionals die dagelijks in uitdagende omgevingen werken kunnen vertrouwen op de krachtige prestaties van dit nieuwe lichtgewicht.

Het compacte lichtgewicht UX10 is ontworpen om de productiviteit van werknemers in elke omgeving te maximaliseren. Het 10,1-inch Full HD LumiBond-touchscreen met 1000 nits helderheid en optionele Digitizer Modus geeft een kristalheldere weergave in alle weersomstandigheden, van fel zonlicht tot hevige regenval, en kan zelfs worden gebruikt wanneer u handschoenen draagt. De MIL-STD-810G- en IP65-classificaties zorgen ervoor dat het toestel bij temperaturen van -29oC tot +63oC functioneel blijft. Het toestel heeft een valbestendigheid tot bijna 2m, voor volledige gemoedsrust bij het werken in zware, gevaarlijke of chaotische situaties.

De UX10 is voorzien van Intel 8e Gen Quad-core CPU, 8GB RAM en 256GB SSD voor uitzonderlijke rekenkracht, terwijl connectiviteitsopties zoals Bluetooth, Wi-Fi en 4G LTE met geïntegreerde GPS ervoor zorgen dat werknemers zelfs op de meest afgelegen locaties verbonden blijven. De UX10 beschikt ook over meerdere batterijconfiguraties, waaronder een optionele batterij met hoge capaciteit voor full-shift computing en een optionele brugbatterij, waardoor hot battery swaps voor continu gebruik mogelijk zijn. Voor maximale functionaliteit is de UX10 compatibel met een breed scala aan accessoires, waaronder een afneembaar toetsenbord, een harde handgreep en veilige docks voor in voertuigen. Verbeterde beveiligingsfuncties, gecombineerd met authenticatieopties, waaronder Windows Hello facial recognition webcam, magneetstriplezer, smartcardlezer en vingerafdrukscanner zorgen ervoor dat gevoelige gegevens te allen tijde veilig zijn.

“Werk in sectoren zoals nutsbedrijven, industriële productie en hulpdiensten kan onvoorspelbaar en extreem uitdagend zijn. Het laatste waar het personeel zich dan zorgen over wil maken is dat hun apparaat hen in de steek laat”, zegt Rick Hwang, CEO van de Rugged Business Unit van Getac Technology Corporation. “De nieuwe UX10 is speciaal gebouwd om de betrouwbaarheid, prestaties en bruikbaarheid te bieden die werknemers nodig hebben om zich te kunnen concentreren op de taak die ze moeten uitvoeren, ongeacht de situatie.”

De UX10 wordt geleverd met Getacs drie-jarige bumper-tot-bumper-garantie, die standaard dekking biedt bij onvoorziene schade, voor nog meer gemoedsrust.

Industriële productie: processen bewaken en beheren via één enkel apparaat

De digitale transformatie heeft de afgelopen jaren een revolutie teweeggebracht in de industriële productie. De UX10 stelt werknemers in staat om de prestaties in de fabriek te volgen, kritische workflows te integreren en de kwaliteit te controleren, alles via één enkel apparaat. Een optionele RS232-poort ondersteunt het gebruik van oudere apparatuur, terwijl een optionele LAN-poort directe communicatie met verschillende machines en apparatuur in het hele gebouw mogelijk maakt.

Getacs serie robuuste apparaten

Naast de UX10, heeft Getac nog een hele reeks robuuste apparaten voor de industrie, nutsbedrijven en hulpdiensten: de F110, ZX70, K120, T800, T800, T800-Ex en A140 volledig robuuste tablets, V110 volledig robuuste converteerbare notebooks en S410 semi-robuuste notebooks.

Nieuwsbericht van Getac, 27/06/2019


Feel free to share


3D printen

Productoverzichten:
Machines voor plasticsMachines voor metaal
Technologieën:
FDMSLASLSSLMBJMJDEDEBM
Populair in 3D printen:
Barstjes in 3D printermarkt?
Design voor additive manufacturing
Afwerking van 3D geprinte werkstukken


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen