Nieuwe Anybus schakelaars en draadloze routers openen de deur naar de draadloze infrastructuur van de toekomst

HMS Networks presenteert een nieuwe lijn Anybus schakelaars en draadloze routers voor de volgende generatie industriŽle draadloze communicatie. Als voorbereiding op de komst van 5G en de visie op slimmere en flexibelere fabrieken, combineren deze producten hoge capaciteit en betrouwbaarheid met meer mobiliteit en lagere latentie van draadloze netwerken.

Fabrieken worden steeds verder geautomatiseerd en flexibeler en echte industriŽle mobiliteit kan alleen worden bereikt door robuuste draadloze connectiviteit in alle delen van het systeem. Anybus Layer 2 en 3 schakelaars en draadloze routers pakken dit thema op door een hoge capaciteit en een lage latentie voor communicatie te bieden. Met geavanceerde functies voor netwerksegmentatie en -beveiliging, redundantie en dataverkeeranalyse zorgen de schakelaars en draadloze routers voor hoogwaardige integratie tussen OT- en IT-systemen, met inbegrip van industriŽle Ethernet protocollen als PROFINET en EtherNet/IP.

De nieuwe lijn bevat draadloze routers voor LTE en WLAN die wereldwijd kunnen worden gebruikt, onafhankelijk van de regelgevingsgebieden. Komende uitbreidingen omvatten ook 5G-klare cellulaire routers.

"Het is onze ambitie om niet alleen industriŽle netwerkapparatuur te leveren, maar om tevens een strategische partner te zijn voor onze klanten bij hun streven om veilige en robuuste industriŽle netwerken te bouwen", aldus Emma Sundh, productmanager bij HMS Networks.

De Anybus draadloze routers focussen op industriŽle toepassingen met snelle WLAN en LTE connectiviteit. Geavanceerde routingfunctionaliteit faciliteert netwerksegmentatie en bescherming van bedrijfskritische data. Een uitgebreide range redundantietechnologieŽn zorgt voor ononderbroken werking. Een robuust ontwerp en een hoog industrieel temperatuurbereik zorgen ervoor dat de producten geschikt zijn voor een grote verscheidenheid aan industriŽle toepassingen.

De intelligente Anybus L2 en L3 schakelaars bieden complete gigabit en ultrahoge doorvoersnelheid. Meerdere redundantie- en cyberbeveiligingsfuncties stellen gebruikers in staat om uiterst betrouwbare en veilige netwerken te bouwen.

Nieuwsbericht van HMS Industrial Networks, 17/11/2019


Feel free to share

Agenda

22/08 - 26/08: ACHEMA, Frankfurt am Main

30/08 - 02/09: TechniShow, Jaarbeurs Utrecht

13/09 - 17/09: AMB, Messe Stuttgart (D)

21/09 - 22/09: Design to Manufacturing (D2M), Kortrijk Xpo

27/09 - 30/09: Micronora, BesanÁon (F)