Le Wagon

Le Wagon werd opgericht in 2013 in Frankrijk en is een van 's werelds toonaangevende aanbieders van intensieve online en face-to-face tech- en datatrainingen. Sinds 2015 is Le Wagon actief in België vanuit BeCentral in Brussel. Op de campus in BeCentral organiseert het bedrijf elk jaar meer dan 35 evenementen. Buiten België is Le Wagon aanwezig in meer dan 40 steden en 25 landen. Le Wagon heeft meer dan 26.000 studenten opgeleid en heeft samengewerkt met toonaangevende organisaties om het tekort aan talent in de tech-sector aan te pakken en digitale transformatie te bevorderen. Naast uitgebreide bootcamps biedt Le Wagon gespecialiseerde cursussen aan in Data Science, AI, No Code en Growth Marketing, die voldoen aan de voortdurend veranderende behoeften van de technologische industrie. Deze programma's worden ontworpen en gegeven door een team van 1.500 experts die uitgebreide industriële ervaring en praktische inzichten in de klas brengen. Met tien jaar ervaring en een diverse gemeenschap van alumni blijft Le Wagon wereldwijd de digitale innovatie stimuleren en het tekort aan talent in de tech-sector aanpakken.

www.lewagon.com

Opleidingscentrum in technologie en AI ‘Le Wagon’ viert tienjarig bestaan

Le Wagon - Het opleidingscentrum voor technologie en AI Le Wagon viert deze week zijn 10-jarig bestaan. Le Wagon is wereldleider in tech- en AI-opleidingen en is dezer dagen relevanter dan ooit.


Newsletter

News

The Game Changer for Process Industries: Ethernet-APL

ACHEMA Opening: Strong call for international cooperation

Applied AI and Cutting-edge Technology Start-ups Dominate this Year’s 100 New Members of the World Economic Forum’s Technology Pioneers Community

KNAPP Integrates First Pocket Sorter in Pharma Logistics

ENEOS and PFN Begin World’s First AI-Based Autonomous Operation of Crude Oil Processing Unit

DuPont Announces Plan to Separate into Three Independent, Publicly Traded Companies


Agenda

18/09 - 19/09: Kunststoffen, Brabanthallen 's-Hertogenbosch (Nl)

08/10 - 11/10: Motek, Stuttgart (D)

13/11 - 14/11: Asset Performance Conference 2024, Flanders Meeting & Convention Center, Antwerpen

15/09/25 - 19/09/25: Schweissen & Schneiden, Messe Essen (D)

08/10/25 - 15/10/25: K, Düsseldorf (D)