Asset Performance Conference 2024

Het industriŽle landschap bevindt zich momenteel midden in de vierde industriŽle revolutie met technologieŽn zoals het industrial internet of things (IIoT), big data, predictive analytics, machine learning en meer die in een steeds hoger tempo worden geÔmplementeerd. De combinatie van IIoT en predictive analytics biedt ongeziene mogelijkheden voor operations, onderhoud en betrouwbaarheid van assets met meer diverse en betaalbare oplossingen om de prestaties van assets te monitoren en te verbeteren (uptime van apparatuur, energieverbruik, kwaliteitsoutput, enz.)

De praktijk wijst echter uit dat om de uitdagingen van de 21e eeuw echt aan te kunnen, assets harmonieus moeten samenwerken met mensen. Door mensgerichte, innovatieve technologieŽn te ontwikkelen, kan Industry 5.0 niet alleen werknemers ondersteunen en mondiger maken, maar ook de veerkracht van de industrie vergroten en deze duurzamer maken. Daarom heeft de Europese Unie de evolutie naar Industry 5.0 hoog op haar agenda geplaatst, en wij ook!

Op de Asset Performance-conferentie leer je hoe je een hogere betrouwbaarheid van je assets en betere kosten kunt bereiken, en tegelijkertijd de veerkracht en duurzaamheid kunt verbeteren, door je te richten op digitale transformatie en mensgerichte verbeteringen van operations, onderhoud en asset management.

Zorg dat je erbij bent op de volgende conferentie op 13 en 14 november 2024 in Flanders Meeting & Convention Center, Antwerpen, BelgiŽ.

www.assetperformance.eu

Newsletter

News

The Game Changer for Process Industries: Ethernet-APL

ACHEMA Opening: Strong call for international cooperation

Applied AI and Cutting-edge Technology Start-ups Dominate this Yearís 100 New Members of the World Economic Forumís Technology Pioneers Community

KNAPP Integrates First Pocket Sorter in Pharma Logistics

ENEOS and PFN Begin Worldís First AI-Based Autonomous Operation of Crude Oil Processing Unit

DuPont Announces Plan to Separate into Three Independent, Publicly Traded Companies


Agenda

18/09 - 19/09: Kunststoffen, Brabanthallen 's-Hertogenbosch (Nl)

08/10 - 11/10: Motek, Stuttgart (D)

13/11 - 14/11: Asset Performance Conference 2024, Flanders Meeting & Convention Center, Antwerpen

15/09/25 - 19/09/25: Schweissen & Schneiden, Messe Essen (D)

08/10/25 - 15/10/25: K, DŁsseldorf (D)