Exotec

Exotec is een roboticabedrijf dat wereldwijd opereert om schaalbare magazijnrobotoplossingen te bouwen voor 's werelds grootste merken. Het bedrijf biedt flexibele magazijnautomatisering om operationele efficiëntie en rendabiliteit binnen organisaties te verbeteren. Exotecs kenmerkende oplossing, het Skypod Systeem, maakt gebruik van robots die een hoogte kunnen bereiken van twaalff meter om een hoge opslagdichtheid mogelijk te maken. Ondertussen ondersteunt Exotec meer dan dertig toonaangevende merken, verspreid over e-commerce, supermarkten, retail, productie, en 3PL-providers. Tot op heden heeft Exotec zich verzekerd van 446 miljoen dollar aan financiering van toonaangevende investeerders, waaronder Goldman Sachs, 83North, Dell Technologies Capital, Iris Capital, 360 Capital Partners, en Breega.

twitter.com/exotec
www.exotec.com

Vandewiele automatiseert met magazijnrobots van Exotec

Exotec - Vandewiele, marktleider in textielmachines, kondigt aan dat het de samenwerking aangaat met Exotec, de wereldwijde specialist in magazijnrobots. Vandewiele wil zo zijn magazijn in Marke verder automatiseren met het Skypod Systeem, om de workflow en opslagruimte te optimaliseren.


Magazijnrobotspecialist Exotec kondigt 5000ste robot aan

Exotec - Exotec, een wereldwijde specialist in magazijnrobots, kondigt aan de 5000ste robot te hebben gebouwd. Terwijl het bedrijf zijn wereldwijde expansie voortzet met 600 nieuwe werknemers in 2023, houdt ook de groei in de Benelux aan, waar momenteel vijf installaties operationeel zijn en twee nieuwe in aanbouw.


Exotec breidt productportfolio uit met drie modulaire innovaties

Exotec - Exotec, een wereldwijde specialist in magazijnrobots, breidt zijn productportfolio uit met drie innovatieve oplossingen: een modulair conveyorsysteem, een verbeterde pickingrobot en nieuwe eigen magazijnsoftware. Nu inflatie en personeelstekorten de toeleveringsketens steeds meer onder druk zetten, zoeken bedrijven over de hele wereld naar manieren om in hun directe behoeften te voorzien en zich tegelijkertijd voor te bereiden op de toekomst.


Exotec, expert op het gebied van magazijnrobots, kondigt grote uitbreiding in België aan

Exotec - Exotec, de snelgroeiende specialist in magazijnrobots, heeft de ambitie om zijn marktpositie in de Benelux aanzienlijk te versterken en de zichtbaarheid voor het revolutionaire Skypod Systeem in België te vergroten. De Franse unicorn zal volgende maand voor het eerst aanwezig zijn op de vakbeurs Logistica Next om zijn robotsystemen en unieke Skypod te demonstreren.


Newsletter

News

Industrial AI Conference enters its second round

The Game Changer for Process Industries: Ethernet-APL

ACHEMA Opening: Strong call for international cooperation

Applied AI and Cutting-edge Technology Start-ups Dominate this Year’s 100 New Members of the World Economic Forum’s Technology Pioneers Community

KNAPP Integrates First Pocket Sorter in Pharma Logistics

ENEOS and PFN Begin World’s First AI-Based Autonomous Operation of Crude Oil Processing Unit


Agenda

18/09 - 19/09: Kunststoffen, Brabanthallen 's-Hertogenbosch (Nl)

08/10 - 11/10: Motek, Stuttgart (D)

13/11 - 14/11: Asset Performance Conference 2024, Flanders Meeting & Convention Center, Antwerpen

31/03/25 - 04/04/25: Hannover Messe, Hannover (D)

15/09/25 - 19/09/25: Schweissen & Schneiden, Messe Essen (D)

08/10/25 - 15/10/25: K, Düsseldorf (D)