Haal het beste freesresultaat op de meest efficiŽnte manier

Op 19 en 20 juni organiseert FANUC Benelux samen met zijn dealers TECMO Machinery en Humacs Krabbendam alsook met toolleverancier Sandvik Coromant het event ďMilling Made EasyĒ.

In deze constant veranderende productiewereld is het cruciaal om voorop te blijven lopen. Sandvik Coromat en FANUC delen die passie en daarom hebben ze de handen in elkaar geslagen en dit gezamenlijk event opgezet. De focus van het event ligt hem vooral op de live demoís afgewisseld met korte, zeer gerichte presentaties die de bezoekers de opportuniteiten tonen en hen inzichten zullen verschaffen in bewerking strategieŽn en waarbij ook diverse interessante product features zullen getoond worden die aansluiten op de ambities van uw bedrijf.

Paul Ribus, Managing Director FANUC Benelux, ďDit gezamenlijke event staat volledig in het teken van hoe klanten op de meest efficiŽnte manier het beste freesresultaat halen. We verwelkomen ze graag in onze demo ruimte in Mechelen die voor dit event volledig uitgerust zal zijn met enkele van onze ROBODRILL machines.Ē

go.sandvik.coromant.com/sase-be-1906-ce-millingmadeeasy-en_LP-Registration.html

Nieuwsbericht van FANUC, 05/06/2019


Feel free to shareProductivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen