Nieuw partnerschap vergroot aanbod oplossingen voor traceerbaarheid door serialisatie

Automatiseringspecialist Omron en softwarespecialist Adents hebben onlangs overeenstemming bereikt over een partnerschap voor serialisatie-toepassingen. Het partnerschap biedt ondersteuning aan wederzijdse klanten met een flexibele, snel inzetbare en eenvoudig te gebruiken oplossing.

De oplossing is bedoeld om de immense markt van vervalste producten te helpen bestrijden en de veiligheid van de consument te verbeteren in overeenstemming met bestaande regelgeving, zoals de EU Falsified Medicine Directive (2011/62/EU), de Drug Supply Chain Security Act (DSCSA) in de VS, en ook met initiatieven die de voedselveiligheid verbeteren, zoals de Food Safety Modernisation Act (FSMA).

Voor machinebouwers en fabrikanten die de serialisatiesoftware en de inspectie- en automatiseringsproducten van Adents en Omron combineren, biedt het partnerschap een robuuste oplossing voor het inspecteren, aggregeren, beheren en uitwisselen van geserialiseerde data binnen het interne verpakkingsproces van een fabriek..

"Ons standaard serialisatiesoftwareplatform is ontworpen om snel te communiceren met IT-omgevingen. Het werkt gemakkelijk samen met hardware-apparaten en biedt een hoge mate van flexibiliteit voor onze klanten", aldus Jean-Luc Lasne, Business Development and Alliance Director van Adents. "Omron en Adents hebben met succes aan verschillende projecten gewerkt om een gezamenlijke oplossing te creëren die naar volle tevredenheid voldoet aan specifieke eisen van onze klanten".

Een belangrijk voordeel voor de klant is de ervaring die beide bedrijven hebben in het leveren van gecombineerde oplossingen voor serialisatie-toepassingen in de farmaceutische, voedingsmiddelen- en dranken- en de cosmetische industrie sectoren alsmede voor diverse andere sectoren.

"Onze klanten vragen om een betrouwbare, interoperabele en eenvoudig te gebruiken oplossing die beantwoorden aan de vele eisen voor implementatie van een serialisatie-oplossing. Maar dat is niet genoeg", aldus Gunnar Bischoff, verantwoordelijk voor strategische marketing van Omron Europe. "Even belangrijk is dat onze oplossing ook 'future-proof' is en de flexibiliteit biedt voor aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen in de huidige turbulente omgeving met nieuwe en opkomende behoeften. En met Adents hebben wij daarvoor de juiste partner."

Voor traceerbaarheid-door-serialisatie-toepassingen kunnen volledige standalone oplossingen worden gerealiseerd met geïntegreerde technologie van Adents en Omron. Machinebouwers en fabrikanten kunnen de producten ook apart inzetten als component van hun eigen oplossing.

Nieuwsbericht van Omron, 30/10/2015


Feel free to share

Newsletter

News

Emerson’s New Comprehensive Automation Platform Empowers Decisive Action from Plant to Enterprise

Portable authenticity testing device detects food fraud at the point of sampling

Three trends set to drive cyber-attacks in 2024

TotalEnergies Partners with Major International Companies to Support e-NG Development

Schneider Electric Collaborates with NVIDIA on Designs for AI Data Centers

Apptronik and Mercedes-Benz Enter Commercial Agreement


Agenda

22/04 - 26/04: Hannover Messe, Hannover (D)

14/05 - 16/05: Advanced Manufacturing, Antwerp Expo (B)

15/05 - 16/05: Advanced Engineering, Antwerp Expo (B)

15/05 - 16/05: Food Tech Event, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch (Nl)

28/05: Industrie & Maintenance, Namur Expo (B)

05/06 - 06/06: Vision, Robotics & Motion, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

10/06 - 14/06: ACHEMA, Frankfurt am Main (D)

18/09 - 19/09: Kunststoffen, Brabanthallen 's-Hertogenbosch (Nl)

08/10 - 11/10: Motek, Stuttgart (D)

15/09/25 - 19/09/25: Schweissen & Schneiden, Messe Essen (D)

08/10/25 - 15/10/25: K, Düsseldorf (D)