SMC drukschakelaars met IO-Link verbeteren productiviteit

De lichte en compacte drukschakelaars van SMC (ZSE/ISE-serie) zijn geschikt voor gebruik in IO-Link toepassingen. De complete lijn heeft een uniform ontwerp, zodat operators alle modellen eenvoudig kunnen instellen en aflezen. Veel tijdwinst wordt bereikt, doordat het instellen minder handelingen vraagt.

IO-Link drukschakelaars maken deel uit van de reeks SMC Ďsmartí producten die bijdragen aan meer productiviteit, minder kosten en een betere beschikbaarheid van machines. IO-Link communicatie met SMC is mogelijk met standaard bedrading en biedt altijd toegankelijkheid op afstand. De gebruiker beschikt over meer data en kan een betere diagnose stellen.

Programmeren is eenvoudig: in drie stappen of via IO-Link communicatie. Het display met drie schermen geeft de gewenste informatie over bijvoorbeeld actuele- en instelwaarde. De flexibiliteit en voordelen van de serie zijn onder meer te vinden in de opslag van de piek- en dalwaarden, zelfs bij een stroomonderbreking. Zo is betere controle van het proces mogelijk. Dankzij het compacte en lichte ontwerp is de ZSE20/ISE20 serie zeer geschikt voor gebruik in mobiele toepassingen, zoals op een robotarm.

Nieuwsbericht van SMC, 27/05/2020


Feel free to share