HITMA Instrumentatie B.V.

Voor meten, regelen, testen en procesbeheersing bent u bij ons aan het juiste adres. Uw toepassing is ons uitgangspunt, waardoor we oplossingen en advies exact naar uw wensen bieden. Onze meet- en regelproducten worden in vele marktsegmenten ingezet, zoals:

Heating Ventilation & Airconditioning (HVAC)

procesindustrie

machine- en scheepsbouw

metaalsector

farmaceutische industrie

ziekenhuizen

HITMA Instrumentatie is onderdeel van Indutrade Benelux B.V.

Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
02-3872864
info@hitma-instrumentatie.be
twitter.com/HITMAInstrument
www.hitma-instrumentatie.be
www.linkedin.com/company/hitma-instrumentatie-bv

Hitma organiseert seminar over draadloze gebouwautomatisering

HITMA Instrumentatie B.V. - Door gebouwgebonden installaties zoals verlichting, zonwering, verwarming, koeling en ventilatie vraaggestuurd en per ruimte te regelen, wordt een optimaal binnenklimaat gerealiseerd en het energieverbruik teruggebracht. Steeds vaker maakt men hiervoor gebruik van geavanceerde gebouwautomatiseringsproducten.


3000-serie schakelaars en sensoren van Barksdale worden uitgebreid met IO-Link

HITMA Instrumentatie B.V. - Hitma Instrumentatie maakt bekend dat de industriŽle meet- en regelcomponenten uit de succesvolle Barksdale 3000-serie op korte termijn worden uitgebreid met het IO-Link communicatieprotocol. De BPS3000, een elektronische drukschakelaar met een 4-cijferig display, wordt als eerste uitgerust met IO-Link protocol. Later volgen andere producten uit de Barksdale 3000-serie, die naast druksensoren ook temperatuur- en niveausensoren omvat.


VSK-beurs staat voor Hitma Instrumentatie in het teken van gebouwautomatisering

HITMA Instrumentatie B.V. - Dit jaar besteedt Hitma Instrumentatie tijdens de VSK-beurs (6 t/m 9 februari 2018) extra aandacht aan slimme techniek voor utiliteitsgebouwen. Bezoekers kunnen op stand 10.A041 terecht voor instrumentatielijnen die worden ingezet voor gebouwautomatisering.


Gratis Dwyer-catalogus 2018 nu verkrijgbaar

HITMA Instrumentatie B.V. - De 2018-uitgave van de Dwyer-catalogus is vanaf nu verkrijgbaar bij Hitma Instrumentatie. Deze productcatalogus telt meer dan 500 paginaís en bevat het complete meet- en regelassortiment van Dwyer Instruments.


Hitma en Dwyer 50 jaar partners in meet- en regeltechniek

HITMA Instrumentatie B.V. - Sinds 1967 is Hitma Instrumentatie de vaste distributeur voor de meet- en regelinstrumenten van Dwyer Instruments in de Benelux. Het 50-jarig partnerschap is een mijlpaal waar beide bedrijven dit jaar bij stilstaan. 9 mei jongstleden kwam Bradley Chapmen, Managing Director UK office bij Dwyer Instruments, naar Hitma in Uithoorn om tijdens een feestelijke bijeenkomst met de overhandiging van een award de aftrap te geven voor het jubileumjaar.


Speciale kijkglazen voor snelle eerste indruk oliekwaliteit

HITMA Instrumentatie B.V. - Vaak komen problemen m.b.t. de oliekwaliteit in een systeem pas aan het licht bij de jaarlijkse olie-analyse. Dagelijks inspecteren, is dus geen overbodige luxe. Hiervoor zijn handige oliekijkglazen verkrijgbaar. Door regelmatig een blik door zoín inspectiekijkglas te werpen, kunnen problemen al in een vroeg stadium worden opgemerkt.


Dwyer-catalogus 2017 nu verkrijgbaar

HITMA Instrumentatie B.V. - De nieuwe Dwyer-catalogus is vanaf nu verkrijgbaar bij Hitma Instrumentatie. Deze 2017-editie telt ruim 500 paginaís en bevat het complete assortiment meet- en regelproducten van Dwyer Instruments. Naast de uitgave in boekvorm is de catalogus ook op CD beschikbaar.


Niveau-uitvoering maakt 3000-generatie Barksdale-schakelaars compleet

HITMA Instrumentatie B.V. - Na de introductie van de BTS3000-temperatuurschakelaar en de BPS3000-drukschakelaar van de Duitse fabrikant Barksdale, introduceert HITMA Instrumentatie nu ook de BLS3000-niveauschakelaar. Met deze uitvoering is de Barksdale 3000-lijn compleet. De nieuwe generatie schakelaars valt op door het compacte ontwerp en de veelzijdigheid. Ze zijn daarbij ook eenvoudig in te stellen. In de gehele lijn is dezelfde menustructuur toegepast.


Nieuwe Dwyer-transmitter met BACnet- en Modbus-communicatie

HITMA Instrumentatie B.V. - HITMA Instrumentatie levert een breed pakket meetinstrumenten. Het bedrijf heeft zich o.a. gespecialiseerd in metingen aan luchtbehandelingskasten. Onlangs heeft HITMA Instrumentatie het assortiment uitgebreid met de vernieuwde Dwyer Magnesense II transmitter.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen