BDO

BDO is een internationaal opererende adviesorganisatie, met een solide reputatie in financiŽle dienstverlening (Audit, Corporate Finance, Accounting, Tax & Legal) en ander gespecialiseerd advies, waaronder Strategy & Organisation, People, Interim Management, Digital en Risk. Het advieskantoor begeleidt een brede klantenbasis van grote, internationale bedrijven, (familiale) KMOís tot privťpersonen. De BDO aanpak is integer, hands-on en pragmatisch, resultaats-gericht ťn met een juiste focus op de noden van de klant. Ondernemingen hebben steeds ťťn direct aanspreekpunt, en de BDO-kantoren bevinden zich in de directe nabijheid. In BelgiŽ heeft BDO 700 Partners en medewerkers verspreid over het hele land. BDO werkt vanuit 11 vestigingen in Antwerpen, Brussel Airport, Brussel Centrum (2), Gent, Hasselt, La Hulpe, LiŤge, Mechelen, Namur-Charleroi en Roeselare. BDO maakt deel uit van een sterk internationaal netwerk dat met een ploeg van meer dan 75.000 Partners en medewerkers actief is in 162 landen.

www.bdo.be

CommerciŽle markt voor drones breekt in BelgiŽ door

BDO - Advieskantoor BDO heeft een expertenteam rond drones samengesteld. De markt van de zakelijke dronevluchten staat namelijk aan de vooravond van de grote doorbraak. Europa heeft de wetgeving rond drones geharmoniseerd, 5G-technologie is op komst en het is mogelijk om meerdere drones autonoom te laten samen vliegen. Meer en meer bedrijven in ons land zien de economische voordelen van het inzetten van drones.


BDO en ABBYY slaan handen in elkaar om bedrijfsprocessen van ondernemingen te verbeteren

ABBYY - Consultancybedrijf BDO biedt zijn klanten voortaan de Process Intelligence-technologie van ABBYY aan om bedrijfsprocessen visueel te analyseren en met behulp van AI te optimaliseren. BDO voegt hiervoor het Process Intelligence-aanbod van ABBYY toe aan zijn portfolio, dat ook de Content Intelligence-technologieŽn van ABBYY bevat.


Zoektocht naar privacymanagers

BDO - Op de eerste verjaardag van de GDPR hebben de meeste Belgische bedrijven en overheden nog geen privacymanager of DPO in dienst. Elke maand staan er in ons land meer dan honderd vacatures open voor de functie. Dat blijkt uit een analyse van BDO. Ons land telde half mei nochtans ruim 70% meer officieel geregistreerde Data Privacy Officers dan een jaar eerder bij de invoering van de privacywetgeving GDPR.