Toyota Material Handling bekroond met IF Universal expert and consumer labels

De BT Movit S-serie heeft recent het IF Universal Design expert and consumer label gekregen.

Op het zelfde evenement behaalde de N-serie, Care equipped for Mobility Support in hospitals, het customer favorite label.

Een aangepaste versie van de BT Movit N-serie industriŽle trekker kreeg de goedkeuring van de IF Universal customer jury tijdens de Creative Business Week in de Beierse hoofdstad MŁnchen. De ergonomische en robuuste N-serie Care Truck stelt Toyota Material Handling in staat iets bij te dragen aan de zorgsector.

ďDe truck helpt ziekenhuispersoneel om patiŽnten te verplaatsen, we zijn ook verheugd dat de jury de meerwaarde voor de klant ervan erkent. Het ontvangen van de consumer favorite onderscheiding past perfect binnen het principe van Toyota om een ďgood citizenĒ te zijn, zegt Magnus Oliveira Andersson, Head of Design bij Toyota Material Handling Europe.

ďWe zijn gepassioneerd door de bredere toepassingen van ons werk: ons ontwerp moet universeel zijn. Ongeacht waar onze gebruikers vandaan komen, welke taal ze spreken en wat hus geslacht is , ze moeten zich allemaal even welkom en op hun gemak voelen bij het gebruik van onze producten.Ē

…en van de favorieten was de Toyota BT Movit S-serie, een high-performance truck ontwikkeld voor het vervoeren van goederen in een continue stroom, maar eveneens om de bestuurder zoveel mogelijk ondersteuning te bieden.Uitgerust met led-lichten en een stuurhendel voor gebruik met slechts ťťn hand, is de S-serie een uitstekend voorbeeld van goede man-and-the-machine communication.

Meer dan 100 deelnemers van over de hele wereld concurreerden om de voorkeur van de IF Universal jury te winnen Ė ťťn voor het expert label, het andere voor het consumenten label. Amper vijf kandidaten wonnen de consumer favorite voor 2015, terwijl er 20 expert labels uitgereikt werden.

De IF Universal Design expert and consumer juryís zijn samengesteld op twee totaal verschillende manieren. De jury voor de expert categorie bestaat uit industriŽle, academische en design professionals. Terwijl de jury voor de consumenten categorie bestaat uit een groep gebruikers van gemengde leeftijden, dit jaar gekozen uit vooraanstaande scholen zoals Montessori, HerzogsšgmŁhle en Pegasus Scouts and Association.

Nieuwsbericht van Toyota Material Handling Belgium NV, 30/03/2015


Feel free to share


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen